Dingen die ik dagelijks doe om me goed te voelen over mezelf en het leven

HomeLIFESTYLE

Dingen die ik dagelijks doe om me goed te voelen over mezelf en het leven

1. Neem contact op met een vriend en een familielid. Sms of WhatsApp en zeg hallo tegen een familielid en vriend. Dit duurt niet meer dan een paar mi

Manieren om meer geliefd en verbonden te voelen
Persoonlijke ontwikkelingsdoelen voor succes en geluk
Hoe u een realistische balans tussen werk en privéleven kunt bereiken

1. Neem contact op met een vriend en een familielid.
Sms of WhatsApp en zeg hallo tegen een familielid en vriend. Dit duurt niet meer dan een paar minuten per dag. Vraag ze hoe ze zijn, vraag ze wat er nieuw is. Vraag hen hoe u hen kunt helpen.

Je bent niet de enige met pijnlijke gedachten die door je hoofd razen. Als u tijdens uw interactie diep kunt luisteren en volledig contact met hen kunt maken, wie weet? Mogelijk kunt u de woorden uitdrukken die ze willen horen.

2. Ontwikkel een houding van dankbaarheid.
Elke ochtend vraag ik me af voor welke drie dingen ik dankbaar ben van de dag ervoor, welke twee dingen (indien bereikt) mijn dag geweldig zullen maken, en waar ik dankbaar voor ben vanmorgen. Sommige mensen schrijven dit op, ik zeg dit tegen mezelf en vind dat dit net zo goed werkt. Dit brengt me in een positieve gemoedstoestand voordat ik de dag ben begonnen.

3. Voer drie vriendelijke daden uit.
Deze kunnen variëren van heel klein tot heel groot. Als we door onszelf geobsedeerd zijn, denken we de hele tijd aan onszelf en voelen we ons daardoor vaak slecht; als we geobsedeerd zijn door vriendelijkheid, denken we aan anderen en voelen we de vreugde om hen te laten glimlachen. Anderen helpen helpt jezelf, punt. Het lijkt misschien egoïstisch om er zo over te denken, maar als je jezelf en iemand anders tegelijkertijd kunt helpen, waarom niet?

4. Doe twintig minuten aan lichaamsbeweging die je leuk vindt.
Mensen geven vaak hun fitnessplan op omdat ze sporten die ze niet leuk vinden. En het is jammer, want sporten is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je mentale gezondheid. Blijf bij wat je leuk vindt (in mijn geval zwemmen), en je zult merken dat het oefenen van de oefengewoonte leuker en duurzamer wordt.

5. Lees drie minuten hardop voor.
Zoek iets dat je leuk vindt en lees het drie minuten hardop voor (of zo lang als je kunt opbrengen). Sta rechtop en lang en ben trots op lezen, zoals je misschien deed toen je een kind was. Dit zal je zelfvertrouwen vergroten en het ontwikkelen van deze gewoonte zal ook helpen om een klein beetje zelfdiscipline in te voeren. Het is gemakkelijk om dit elke dag te bereiken, en iets waar je je goed bij voelt.

6. Lees fictie voor het slapengaan.
Dit bevordert de slaap, maakt zorgen en angst los en stelt u in staat om te ontspannen, zodat u de volgende dag opnieuw kunt beginnen. Het helpt ook om uw mobiele apparaten en tv een uur voor het slapengaan uit te schakelen.

COMMENTS

WORDPRESS: 9946
DISQUS: 0