Hoe actiegerichter te zijn

HomeLIFESTYLE

Hoe actiegerichter te zijn

Dit is een veel voorkomende uitdrukking die een zeer cruciaal concept verklaart dat verband houdt met ons leven. Soms zijn woorden niet voldoende om

Dingen die ik dagelijks doe om me goed te voelen over mezelf en het leven
Hoe u een realistische balans tussen werk en privéleven kunt bereiken
Manieren om meer geliefd en verbonden te voelen

Dit is een veel voorkomende uitdrukking die een zeer cruciaal concept verklaart dat verband houdt met ons leven. Soms zijn woorden niet voldoende om een klus te klaren. Woorden vormen planning. Iets plannen en uitgebreide maatregelen nemen om de taak te voltooien, kost veel tijd. In bepaalde gevallen heeft u mogelijk niet genoeg tijd om plannen te maken. Het is in die tijden dat je je planning opzij moet zetten en moet beginnen met acteren.

Druk jezelf uit door middel van acties en niet door alleen maar woorden.

U wilt bijvoorbeeld veranderingen aanbrengen in uw gemeenschap. U opent een pagina op sociale media en verzamelt met succes uw buren om u aan te melden of akkoord te gaan met uw plannen. Dan wat? Iedereen heeft het druk met zijn hectische leven, ook jij, en de pagina blijft zoals hij is, met bepaalde adviezen en geen actie, en dus geen veranderingen.

1. Stel een beperkte tijdlijn in voor planning voordat u handelt

Je kunt natuurlijk niet actiegericht zijn als je niet weet wat je moet doen. Hiervoor is planning belangrijk. Tijdsbeheer is ook waardevol. Stel daarom een beperkte tijdlijn in voor planning. Schrijf de belangrijke dingen op die je jezelf eraan wilt herinneren voordat je handelt, zodat je tenminste weet waar je heen gaat. Denk niet te veel na of overdenk niet. Het zou meer brainstormen voor u moeten zijn.

2. Falen mag je niet ontmoedigen

Falen hoort bij het leven. Als je niet faalt, kun je nooit succes proeven. U kunt vaak kapot gaan als er een storing over u heen loopt, maar geef uzelf nooit op. Leer van je fouten en probeer ze niet te herhalen.

3. Discipline Yourself
Iemand die een gedisciplineerd leven leidt, is actiegerichter dan degenen die luieren. Lethargisch zijn om te werken is een dodelijk wapen. Je bent niet alleen kostbare tijd aan het doden, maar je verspilt ook kansen die op je pad kunnen komen als je discipline blijft houden.

Stel taken voor jezelf in en voltooi ze dienovereenkomstig. Organiseer uw werken.

4. Beloon jezelf
Als je een toegewezen project op tijd met succes hebt afgerond, beloon jezelf dan. Of het nu een traktatie is of wat winkelen, moedig jezelf aan dat als je minder tijd kwijt bent en harder werkt, je beloond zult worden. Maar als u op het elfde uur een taak voltooit, mag u geen feest vieren. Dit zal een bericht naar je hersenen sturen om meer actiegericht te zijn.

5. Nieuwsgierig en ongeduldig zijn

Als je actiegericht wilt zijn, moet je een nieuwsgierige kat zijn. Ongeduldig zijn is ook prima. Als je nieuwsgierig en ongeduldig bent om de uitkomst te kennen, zullen ze je ertoe aanzetten actiever te zijn. Hiervoor moet je je nieuwsgierigheid en urgentie scherpen.

6. Stel jezelf voor dat je de persoon bent die je wilt zijn

Begin bij het begin. Stel jezelf voor wanneer je je doel stelt. Als je een bedrijf wilt starten, visualiseer jezelf dan als de chef en werk het daar langzaam op. Als je een succesvolle muzikant wilt worden, begin dan helemaal opnieuw en streef naar de ultieme prijs die op je wacht. Jezelf voorstellen als de persoon die je wilt zijn, zal het pad effenen voor jou om een actiegericht persoon te zijn.

COMMENTS

WORDPRESS: 2723
DISQUS: 0