Dit belachelijk zachte $ 8-t-shirt is de beste deal van de grote verkoop in Amazon-stijl

HomeMODE

Dit belachelijk zachte $ 8-t-shirt is de beste deal van de grote verkoop in Amazon-stijl

Met andere woorden, het is de beste $ 8 die u vandaag uitgeeft. De allerbeste deal op het verrassingsuitverkoopevenement van Amazon bespaart u een t

De beste trainingsuitrusting en zweet om te kopen tijdens de grote stijlverkoop van Amazon
De beste zwembroek voor heren is de enige korte broek die je echt nodig hebt
Harris Reed ontwerpt de gendervloeiende mode van de toekomst, één Harry Styles-blouse tegelijk

Met andere woorden, het is de beste $ 8 die u vandaag uitgeeft.

De allerbeste deal op het verrassingsuitverkoopevenement van Amazon bespaart u een totaal van, uh, [controleert aantekeningen] drie dollar. Kan zijn. Laat ons het uitleggen: Comfort Colors is een klassiek merk uit de oude school dat zijn naam echt waarmaakt – de kenmerkende T-shirts zijn zachter dan een ballade van Drake en zijn verkrijgbaar in tientallen ongebruikelijke, met kleding geverfde tinten, zoals een lichte denimachtige toon en een mooie vervaagde paars. Als je een maat groter gaat, hebben deze shirts de licht boxy, door vader goedgekeurde pasvorm waar we nu voor staan, gecombineerd met de zachtheid van een vintage concertshirt dat je van je vader hebt gestolen.

Normaal gesproken klokt de pocketversie – onze persoonlijke favoriet – voor een totaal redelijke $ 11, maar op dit moment kun je er een kopen voor slechts $ 8, afhankelijk van je maat en kleur naar keuze. (En volgens alle accounts hebben jullie ze gepakt – deze T-stukken waren het best verkochte Amazon-kledingartikel dat lezers in de maand juni kochten.) Dat verschil van drie dollar is niet veel, maar het is genoeg om het gooien te rechtvaardigen extra kleuren in uw winkelwagen die u anders misschien niet had overwogen. Dit is niet de halve prijs Vitamix of het budget Roomba dat je misschien op de Prime Day van vorig jaar hebt vastgelopen, maar zoals we hebben geleerd, zijn de beste Amazon-deals de tees die we al die tijd aan het coppen waren.

Comfort Colors-T-shirt met korte mouwen
Perfecte boxy-pasvorm, een heleboel dope-kleuren, minder dan tien dollar.

COMMENTS

WORDPRESS: 1205
DISQUS: 0