Dit zijn de betaalbare horloges waar beroemdheden dol op zijn

HomeMODE

Dit zijn de betaalbare horloges waar beroemdheden dol op zijn

Ze hadden alles kunnen kopen wat ze wilden, maar beroemdheden als Steve Jobs, Barack Obama en Arnold Schwarzenegger hebben allemaal zeer haalbare kle

Harris Reed ontwerpt de gendervloeiende mode van de toekomst, één Harry Styles-blouse tegelijk
Dit belachelijk zachte $ 8-t-shirt is de beste deal van de grote verkoop in Amazon-stijl
De beste trainingsuitrusting en zweet om te kopen tijdens de grote stijlverkoop van Amazon

Ze hadden alles kunnen kopen wat ze wilden, maar beroemdheden als Steve Jobs, Barack Obama en Arnold Schwarzenegger hebben allemaal zeer haalbare kledingstukken gedragen.

Er is geen beter figuur om een verhaal over betaalbare horloges mee te beginnen dan Steve Jobs en zijn horloge, die beide de Think Different-aanpak volgden. Want in de wereld van het horloge van beroemdheden – waar een Rolex Submariner ter waarde van duizenden en duizenden dollars sober kan lijken – is er geen betere tegenprogrammering dan een super betaalbaar uurwerk. Billionaire CEO’s zoals Jobs zijn eigenlijk geen onbekende in praktische goedkope horloges. En de rest van de figuren op deze lijst komen allemaal om schijnbaar verschillende redenen tegen betaalbare stukken. Tyler, de Schepper knijpt vreugde uit het verwarren van mensen, John Mayer is een verzamelaar van gelijke kansen, en het horloge van Barack Obama kan het publiek ervan overtuigen dat hij een man is waar iedereen een biertje mee kan pakken, en dan misschien mee kan winkelen. Ook deze week droeg Arnold Schwarzenegger een betaalbaar stuk in zoveel films dat het nu bekend staat als “The Arnie” en Dave Chapelle, gelijk met Netflix-geld, draagt nog steeds het populairste horloge ter wereld.

Seiko Quartz 6431-6030 van Steve Jobs

Bill Gates, die een Casio van $ 10 droeg, heeft onlangs een upgrade uitgevoerd … naar een model van het merk ter waarde van $ 40. Van de CEO van Google, Sundar Pichai, is bekend dat hij een iets duurdere Fossil-smartwatch van $ 275 draagt. Titanen van de industrie die hun pragmatisme signaleren door plastic horloges te dragen die verkrijgbaar zijn bij kiosken in winkelcentra, is niets nieuws. Maar de aanpak van Steve Jobs lijkt iets anders. Jobs was een beroemde estheet, geobsedeerd door alles tot de eenvoudigste onderdelen te strippen. Een paar New Balances, vervaagde Levi’s en een zwarte coltrui, verfijnd met ontwerper Issey Miyake, was zijn favoriete uniform. Het horloge dat hij in het begin van zijn leven droeg, onderschreef dezelfde principes van eenvoud. De Seiko is zonder franjes: het is een zwart rond ontwerp met een witte wijzerplaat en Arabische cijfers. Dat is het.

Jorg Gray JG6500 van Barack Obama

In 2008, tijdens een optreden in The Tonight Show met Jay Leno, probeerde de gastheer Michelle Obama te verstrikken in een controverse over wat hij dacht dat een superdure garderobe was. ‘Ik wil je wat vragen over je garderobe’, prikte hij. “Ik vermoed ongeveer $ 60.000? $ 60, 70 duizend voor die outfit? ‘ Maar Obama had iets beters in de mouwen van haar gele vest: ‘J. Bemanning, ‘zei ze. ‘Dames, we kennen J. Crew. Je kunt goede dingen online krijgen! ‘ Het moment dat Obama als allwoman werd gecementeerd – ze ging naar het winkelcentrum en winkelde online, en misschien zelfs gesorteerd van laag naar hoog, net als wij – en toonde hoe dramatisch stijl en kleding de publieke perceptie konden veranderen. Michelle’s man Barack sloeg dezelfde biljetten met zijn horloge: een Jorg Gray die voor $ 250 werd verkocht. (Een herdenkingsversie met een gravure op de achterkant kost vandaag $ 395.) In 2010 beschreef de Financial Times het als de “belichaming van recessionista chic”, een subtiele blijk van solidariteit met de rest van het noodlijdende land.

Casio Twin Graph van John Mayer

Een deel van de uitgebreide horlogecollectie van John Mayer wordt geleid door zijn obsessies uit zijn kindertijd. In zijn tweede “Talking Watches” -video met Hodinkee zei Mayer dat hij een gouden Rolex Daytona had gekregen, simpelweg omdat hij dit was toen hij jonger was, het horloge dat hij voor je had gemaakt. De Casio Twin Graph speelt op dezelfde manier op Mayers hart als een harpist van wereldklasse. “Ik had dit horloge op de middelbare school en staarde ernaar om de tijd in de klas te doden”, schreef hij in een Instagram-onderschrift. ‘Wist je dat we voor Instagram alleen maar naar dingen staarden? Ik speelde altijd een spel met de naam ‘Sluit je ogen en raad eens wanneer het een minuutje duurt’. Dat waren de dagen. ‘ Mayer plaatste dit oorspronkelijk een paar jaar geleden, maar sindsdien heeft hij een nog zeldzamere vintage witte Twin Graph toegevoegd die hij droeg in een recente aflevering van zijn show ‘Current Mood’. De Twin Graph is een waanzinnig horloge, met een erg drukke digitale wijzerplaat die eruit ziet alsof hij veel meer kan dan alleen een stopwatch, alarm, datum en de tijd weergeven op zowel analoge als digitale manieren.

COMMENTS

WORDPRESS: 3679
DISQUS: 0