De ultieme gids voor reizen met u heeft geen geld

HomeTRAVEL

De ultieme gids voor reizen met u heeft geen geld

Geld. Dit is iets wat ik hoor van iedereen met wie ik praat: "Ik heb gewoon niet genoeg geld om te reizen." Dit probleem - en hoe dit te verhelpen

Geldbesparende tips voor reizen in Kuala Lumpur
Veilig en zonder stress reizen op vliegtuigen met baby’s
Manieren om geld te besparen in Parijs

Geld.

Dit is iets wat ik hoor van iedereen met wie ik praat: “Ik heb gewoon niet genoeg geld om te reizen.”

Dit probleem – en hoe dit te verhelpen – is mijn meest gestelde vraag. Ik heb deze vraag beantwoord in een overvloed aan berichten, e-mails, tweets en Facebook-berichten. Lezers voor de lange termijn worden er misschien zelfs ziek van dat ik over dit onderwerp praat omdat ik er zo vaak over praat. Maar ik weet dat het niet uitmaakt hoe vaak ik deze vraag beantwoord, het zal weer ter sprake komen.

Omdat deze vraag zo vaak komt, wil ik mensen er constant aan herinneren:

Je hoeft niet rijk te zijn om te reizen.

De wereld rondreizen zonder geld klinkt als een verre droom, een onmogelijke droom. Maar het is mogelijk en u kunt het verantwoord doen zonder de bank te verslaan. Er moet worden gezegd dat er een aantal kosten zijn waar u geen compromis over moet sluiten (zoals een reisverzekering), maar er zijn talloze manieren waarop u met een beperkt budget de wereld rond kunt reizen, waaronder tal van manieren waarop u daadwerkelijk gratis kunt reizen.

1. Travel hack en krijg gratis vluchten!

Ik haat het als mensen me vertellen dat ze het niet kunnen betalen om te vliegen. Er zijn tegenwoordig zoveel manieren om gratis vluchten te verdienen. Meld u aan voor een paar reiscreditcards, verzamel mijlen en vlieg vervolgens gratis. De meeste kaarten bieden aanmeldingsbonussen van 50.000 punten – en als u zich aanmeldt voor zowel een luchtvaartkaart (bijv. Een United Airlines-kaart) als een algemene beloningskaart zoals de Chase Sapphire- of AMEX-kaart, kunt u de twee puntensaldi combineren en krijg sneller een goedkope vlucht. Door punten en mijlen te verzamelen via creditcardbonussen, slimme dagelijkse uitgaven, online enquêtes, bonussen en andere methoden, spaart u al een heleboel mijlen voordat u op reis gaat.

2. Blijf gratis

Er zijn veel diensten die reizigers verbinden met de lokale bevolking die bereid is hen gratis bij hen te laten verblijven. Met deze sites hoeft u nooit te betalen voor accommodatie. Jaren geleden las ik over een man die jaren reisde terwijl hij alleen Couchsurfde.

3. Liften

Liften is een gratis manier van reizen die relatief veilig is en in veel delen van de wereld vrij algemeen voorkomt, waaronder Centraal-Amerika, Scandinavië, Oost-Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.

4. Maak gratis wandeltochten

Wil je meer te weten komen over de stad, je oriënteren en de belangrijkste bezienswaardigheden zien? Maak een gratis wandeltocht. Je vindt ze in 90% van de grote steden in Europa, en er zijn er ook een paar in grote Aziatische steden, Zuid-Amerika, New York, Australië en Nieuw-Zeeland. Om deze rondleidingen te vinden, vraag het lokale toeristenbureau, het hostelpersoneel (of loop gewoon een hostel binnen en vraag ernaar) of Google “gratis wandeltocht (stadsnaam)”.

5. Huisoppas

Kunt u uw vakantie niet betalen? Bekijk iemands huis terwijl ze op die van hen gaan! U kunt zich aanmelden voor een van de onderstaande sites en gratis naar de huizen van mensen (en vaak hun huisdieren) kijken, zodat u een tijdje op één bestemming kunt verblijven zonder voor accommodatie te hoeven betalen. Het account van iedereen is geverifieerd, zodat u weet dat u niet wordt bedrogen.

COMMENTS

WORDPRESS: 11825
DISQUS: 1