Geldbesparende tips voor reizen in Kuala Lumpur

HomeTRAVEL

Geldbesparende tips voor reizen in Kuala Lumpur

Een bezoek aan Maleisië is niet compleet tenzij je een paar dagen hebt doorgebracht met toeren en eten door de hoofdstad Kuala Lumpur. Hoewel duurder

De ultieme gids voor reizen met u heeft geen geld
Manieren om geld te besparen in Parijs
Veilig en zonder stress reizen op vliegtuigen met baby’s

Een bezoek aan Maleisië is niet compleet tenzij je een paar dagen hebt doorgebracht met toeren en eten door de hoofdstad Kuala Lumpur. Hoewel duurder dan andere delen van Maleisië, creëert de mix van culturen van KL (India, Chinees, Maleis en Westers) een unieke mix van eten, winkelen en het nachtleven. Ik vind KL een opwindende plek en een van de beste steden ter wereld voor lekker Indiaas eten (buiten India dus). Deze gids helpt je door de stad te navigeren en het meeste uit je bezoek te halen.

1. Winkel op kavel 10 – Dit winkelcentrum verkoopt originele merkkleding voor een spotprijs, een van de goedkoopste die u waarschijnlijk in Zuidoost-Azië zult vinden.

2. Verblijf in Chinatown – Chinatown is een van de goedkopere wijken voor accommodatie in de stad en het ligt relatief dicht bij de vele attracties.

3. Te voet verkennen – Chinatown en Little India, de wijken met de meeste toeristische bezienswaardigheden, liggen vlak naast elkaar en kunnen gemakkelijk in een dag worden verkend zonder geld uit te geven aan vervoer.

4. Pas op voor oplichting – Houd er rekening mee hoeveel attracties kosten voordat u aankomt. De Batu-grotten zijn bijvoorbeeld gratis toegankelijk, maar er zullen genoeg mensen buiten zijn die je nep-tickets proberen te zien.

5. Bespaar geld op rideshares – Uber is veel goedkoper dan taxi’s en is de beste manier om door een stad te reizen als je niet op een bus wilt wachten of een taxi wilt betalen. De Uber Pool-optie is waar u een rit kunt delen om nog betere besparingen te krijgen (hoewel u ook uw eigen auto kunt krijgen).

COMMENTS

WORDPRESS: 9216
DISQUS: 0