Manieren om geld te besparen in Parijs

HomeTRAVEL

Manieren om geld te besparen in Parijs

Op een zonnige dag een fles Franse wijn ontkurken, brie op een stokbrood strooien en uitkijken op de skyline van Parijs voor de Sacré-Coeur in Montma

De ultieme gids voor reizen met u heeft geen geld
IJsland met een beperkt budget
Veilig en zonder stress reizen op vliegtuigen met baby’s

Op een zonnige dag een fles Franse wijn ontkurken, brie op een stokbrood strooien en uitkijken op de skyline van Parijs voor de Sacré-Coeur in Montmartre – voor mij is dat de perfecte dag.

Parijs is een van mijn favoriete steden ter wereld dankzij de geplaveide straten die ‘s avonds verlicht zijn onder de gloed van straatverlichting, de historische architectuur, ongelooflijke muziek, hartig lekker eten en netjes geklede lokale bewoners. Parijs is een stad waar ik gewoon in smelt.

1. Bezoek het Louvre gratis – Toegang tot het beroemde Louvre Museum is elke eerste zondag van de maand van oktober tot maart gratis. Het is ook gratis op vrijdagavond voor iedereen onder de 26. Bovendien, om de enorme ticketlijnen te vermijden, ga je binnen via de Carrousel du Louvre-ingang en kom je direct bij de ticketbalie. Je kunt ook de wachtrijen overslaan als je een Paris Museum Pass hebt.

2. Bespaar in het Musée d’Orsay – kaartjes voor het museum zijn slechts € 9 na 16.30 uur. (behalve op donderdag, wanneer ze worden verlaagd naar € 9 om 18:00 uur tot 21:45 uur). De eerste zondag van de maand is de toegang ook gratis. Normale ticketprijzen zijn € 12.

3. Koop een Paris Museum Pass – ik ben een grote fan van toeristenkaarten en Parijs is een van de beste plaatsen om er een te krijgen. Er zijn zoveel musea en attracties die de moeite waard zijn om te zien dat de ticketprijzen snel kunnen oplopen. De Paris Museum Pass helpt. Het biedt gratis en met korting toegang tot 60 musea en monumenten in de stad, en u kunt de wachtrijen overslaan!

4. Eerste zondag van de maand? Gratis musea! – Als u zich op de eerste zondag van de maand tussen oktober en maart in Parijs bevindt, bieden de meeste grote musea van de stad gratis toegang. De overige maanden is de toegang gratis voor jongeren onder de 26 en uit de EU. Het Louvre is op vrijdagavond voor iedereen gratis.

5. Neem het openbaar vervoer vanaf de luchthaven Charles de Gaulle – Bespaar geld wanneer u landt door het openbaar vervoer naar de stad te nemen.

COMMENTS

WORDPRESS: 11232
DISQUS: 0