Veilig en zonder stress reizen op vliegtuigen met baby’s

HomeTRAVEL

Veilig en zonder stress reizen op vliegtuigen met baby’s

Reizen met een baby of een kind onder de twee kan een uitdaging zijn, vooral als u over lange afstanden per vliegtuig moet reizen. Het vereist veel v

Geldbesparende tips voor reizen in Kuala Lumpur
De ultieme gids voor reizen met u heeft geen geld
IJsland met een beperkt budget

Reizen met een baby of een kind onder de twee kan een uitdaging zijn, vooral als u over lange afstanden per vliegtuig moet reizen. Het vereist veel voorbereiding om ervoor te zorgen dat uw baby niet alleen comfortabel is, maar ook veilig tijdens en na de vlucht.

Plan uw reis
Hoewel mensen meer gewend zijn geraakt aan het online boeken van vliegreizen, is het misschien beter om de reserveringsbalie van de luchtvaartmaatschappij te bellen om ervoor te zorgen dat u alle informatie krijgt en krijgt die u nodig heeft.

Wat mee te nemen
Het kiezen van de juiste handbagage kan een redder in nood zijn wanneer u met een baby reist. Zorg ervoor dat uw tas gemakkelijk op te tillen of te rollen is en, belangrijker nog, dat deze binnen de afmetingen en het gewicht van de luchtvaartmaatschappij valt. Zorg ervoor dat u tijdens het inpakken extra benodigdheden meeneemt in het geval u een onverwachte tussenstop of vertraging ervaart.

Op het vliegveld
Als u met een baby reist, is de eerste regel om vroeg naar de luchthaven te gaan. Zelfs als je alle noodzakelijke voorbereidingen hebt getroffen en alle vakjes op de checklist hebt afgevinkt, kunnen er onverwachte ongelukken of vertragingen zijn. Door vroeg te arriveren, zullen jij en je baby veel minder stress ervaren.

Tijdens de vlucht
Zelfs onder de beste omstandigheden kan een anders blije baby plotseling kieskeurig worden in de vreemde en vaak luidruchtige omgeving. Probeer niet in paniek te raken. In de meeste gevallen, als je je medereizigers erkent (en zelfs je excuses aanbiedt), zullen ze over het algemeen behulpzamer en begripvoller zijn dan wanneer je doet alsof ze er niet zijn.

COMMENTS

WORDPRESS: 1629
DISQUS: 3