Laat uw kamer helemaal fris aanvoelen

HomeWONEN

Laat uw kamer helemaal fris aanvoelen

Iets zo eenvoudig als het toevoegen van kussens of een rustgevend plantenkind in die lege hoek, kan de esthetiek van uw ruimte heel snel van nul naar

Upgrade je slaapkamer
Maak uw kamer mooi
Laat elke kamer er beter uitzien

Iets zo eenvoudig als het toevoegen van kussens of een rustgevend plantenkind in die lege hoek, kan de esthetiek van uw ruimte heel snel van nul naar 100 brengen. Blijf lezen voor meer tips om dingen op te fleuren.

1. Breng een plant binnen.
Het kleinste beetje groen in uw ruimte kan de algehele esthetiek van de ruimte een stuk aangenamer maken. En voor die plantenbaby’s moeten zorgen, maakt je een meer verantwoordelijke mens. Dus over het algemeen zijn planten geweldig!

2. Voeg een spiegel toe.
Je zult niet alleen meer glimp van je mooie zelf opvangen zonder je telefooncamera aan te zetten, maar je krijgt meer licht dat in de kamer rondstuitert, waardoor een kamer er groter uit kan zien.

3. Hang wat muurkunst op.
Een kale muur is leuk voor mensen met een ultra minimalistisch design. Maar voor de rest van ons zijn ze een beetje saai. Hang een groot stuk op, hang een paar kleine voorwerpen op een interessante manier op, of ga helemaal uit en maak een galeriewand. Als het inlijsten van illustraties buiten uw budget valt, kunt u creatief worden en het zelf doen.

4. Wijzig uw verlichtingsschema.
Bovenverlichting is prima, maar als het uw enige lichtbron is, zou u het beter kunnen doen. Koop een tafellamp of een vloerlamp om licht van verschillende hoogtes in uw kamer te krijgen. Kaarsen zijn geweldig voor romantische sfeerverlichting en kunnen je kamer fenomenaal laten ruiken.

5. Herschik uw meubelindeling.
Wanneer je je verveelt met een kamer maar geen nieuwe meubelfondsen hebt, moet je alles verplaatsen. En hoewel sommige kamers alleen werken met meubels die op een specifieke manier zijn georganiseerd, kunnen veel kamers een radicaal andere indeling aan.

6. Leg een kleed neer.
Een vloerkleed geeft structuur aan een ruimte waar je hem ook gooit. Naast het verzachten van het aantal bezoekers en het toevoegen van warmte en textuur aan de vloer, helpt een karpet om een kamer en het meubilair erin te aarden (anders zweeft al je spullen gewoon een beetje). Zelfs een klein vloerkleed in uw keuken of in uw hal kan een game-wisselaar zijn. Of u kunt meerdere vloerkleden in één ruimte plaatsen voor extra patroon en visuele interesse.

COMMENTS

WORDPRESS: 20207
DISQUS: 0