Upgrade je slaapkamer

HomeWONEN

Upgrade je slaapkamer

Verplaats je bed Als je een vrij grote kamer hebt, hoeft je bed niet tegen de muur te leunen. Als je wat ruimte toevoegt tussen het bed en het raa

Maak uw kamer mooi
Beste verfkleuren voor elke kamer volgens de wetenschap
Laat elke kamer er beter uitzien

Verplaats je bed

Als je een vrij grote kamer hebt, hoeft je bed niet tegen de muur te leunen. Als je wat ruimte toevoegt tussen het bed en het raam, creƫer je een gezellige leesplek.
Herschik uw illustraties

En kunst maken hoeft niet duur te zijn! Er zijn manieren om het zelf te maken als je niet weet waar je moet beginnen, je kunt altijd naar je favoriete social media platforms gaan voor inspiratie.

Verander de lijst van uw kunstwerk

Als u al uw willekeurige kunst in vergelijkbare frames plaatst, kan het aanvoelen als een echte galerij. Je kunt een goedkope lijst kopen of zelfs gewoon proberen je oude te schilderen en ze nieuw te laten lijken.

Hang raamdecoratie op

Je wilt natuurlijk rustig kunnen slapen in je slaapkamer. Daarom is raamdecoratie voor de slaapkamer een goede keuze. Je hebt veel keus aan stoffen, dessins en kwaliteiten. Kijk hier vooral om jezelf te laten inspiren: Raamdecoratie slaapkamer

Bedek je muren

Wandtapijten zijn fantastisch omdat ze niet alleen een gewaagde verklaring afleggen, maar ze zijn ook relatief goedkoop en ze maken je kamer supervriendelijk.

Weg met onnodig meubilair

Kies voor kleinere dingen die meerdere functies hebben, zoals een bureau dat ook dienst doet als nachtkastje.

COMMENTS

WORDPRESS: 10901
DISQUS: 0